Nakupovalna košarica

V košarici ni izdelkov.

Home Wishlist0 Na vrh

Dostava in plačila

NAČINI DOSTAVE

Načina dostave na območju Republike Slovenije sta:

dostava na dom, ki jo izvaja ponudnik v lastni režiji ali preko pogodbenih partnerjev.  V primeru dostave na dom stroški prevoza, poštnine ali morebitni drugi stroški v zvezi s tem, niso vključeni v ceno izdelka. Če vrednost nakupa presega znesek 40,00 EUR (z DDV), je poštnina (strošek odpreme) za kupca brezplačna.

Za dostavo izven območja Republike Slovenije lahko uporabnik pošlje zahtevo trgovcu, da pripravi ponudbo za tako dostavo, vključujoč rok dobave ter strošek te dostave.

Izdelki se dostavijo v roku 3-5  delovnih dni od datuma prejema »potrdila o naročilu«, razen v posebnih primerih, o čemer POLIS PROJEKT D.O.O. posebej obvesti kupca preko elektronske pošte (o predvidenem roku dostave). POLIS PROJEKT D.O.O. ne prevzema odškodninske odgovornosti, ki bi nastala zaradi daljšega dobavnega roka.

Natančneje o dostavi

Izdelki se dostavijo na naslov, ki je v naročilu naveden kot »naslov za dostavo«. Za dostavo naročila na naslov mora biti zagotovljen dostop dostavnega vozila neposredno do lokacije, navedene na naročilu ter zagotovljena možnost parkiranja dostavnega vozila na tej lokaciji. Dostave izdelkov se pravilom vršijo v dopoldanskem času. Naročene izdelke je kupec dolžan prevzeti ob določeni uri in dnevu na naslovu za dostavo. V primeru, da kupec v času dostave pošiljke ne more prevzeti, se pošiljka lahko kasneje prevzame v GLS Paketni trgovini, v GLS Paketomatu, v GLS depo-ju. V primeru, da kupec ne prevzame blaga ob dogovorjenem času in je potrebna ponovna dostava, se kupcu zaračunajo dvojni stroški dostave. Ponudnik oz. njegovo pogodbeni izvajalec dostave si pridržuje pravico, da na primeren način preverijo istovetnost prejemnika izdelka (kupca) – npr. z vpogledom v javne dokumente. Ob prevzemu z dostavo kupec s podpisom potrdi količino in kakovost naročenega izdelka.

Če se ob prevzemu pošiljke ugotovi, da je pošiljka (paket) ali izdelek poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, je dolžan kupec nemudoma, najkasneje pa v roku 30 dni od prevzema sprožiti postopek reklamacije neposredno pri dostavljavcu (General Logistics Systems, logistične storitve,d.o.o.), v primeru dostave s strani ponudnika pa preko elektronske pošte info@nes.eu.

NAČINI PLAČILA

Načini plačila so:

  • s plačilnimi oz. kreditnimi karticami Visa, American Express in EuroCard/MasterCard,
  • z nakazilom na račun trgovca po ponudbi/predračunu